Sentralbord:
48077777

Postadresse:
Oredalsåsen 26, 1613 Fredrikstad

Motorisering

Somfy er en av verdens største leverandører av motorisering og automatisering av solskjermingsprodukter. De fleste av våre produkter kan motoriseres og styres med bryter, fjernkontroller, eller appstyres med Somfy Connexoon.

Motoriserte rullegardiner

Til privatboliger er Somfys rullegardinmotor med innebygd batteri et absolutt must – ingen elektrikerkostnad ved installasjon, og med vanlig bruk trengs det kun å lades en gang i året.

Til mellomstore prosjekter som ikke trenger sentralstyring kan vi anbefale 240v motorer med trådløs teknologi.

Ved større prosjekter som skal styres med KNX- eller andre sentralstyringssystemer, er Somfus kablede løsning en rimelig og stabil løsning.

Til mediumroller og effektgardiner benytter vi Sonesse batterimotor (kun trådløs styring) eller Sonesse 240v med trådløs eller kablet styring. Largeroller er kun med 240v-løsning. Somfys Sonesse-serie er støysvake motorer for best mulig komfort.

Våre plisseer og persienner blir primært motorisert med Tilt & Lift batterimotor, og styrt med Telis fjernkontroller eller Smoove RTS veggbryter. Persienner styres med Modulis fjernkontroller, for å kunne vinkle lamellene.

Motorisering av plisse og persienner

Til privatmarkedet anbefaler vi utelukkende Tilt & Lift med LI-ION batteripakke. Krever ingen installasjon av elektriker, og batteriet trengs kun å lades en gang i året ved normal bruk. 

I likhet med Sonesse-motorene til rullgardin er Tilt & Lift batterimotoren stillegående.

Motorisering av lamellgardin

Våre lamellgardiner kan leveres med motor og bryter, løsning for KNX- eller annen smarthusløsning og trådløs styring. Trådløsteknologien er kompatibel med Somy RTS-teknologi, og kan da styres med samme fjernkontroller som resten av våre produkter.

Somfy Glydea Ultra med 240v motorer for bryter eller trådløs styring som tåler gardiner opp til 60 kg.

Motorisering av gardinskinner

Som alle andre Somfy produkter finnes denne med varianter som bryter, trådløs, og oppladbar batteri. Gardinskinnen Styres av de samme kontrollene som våre andre produkter.

Smarthus og App-styring

Connexoon RTS er en fiffig liten sak, som gjør at de trådløse produktene kan styres via en app på telefonen. Du kan forhåndsinstille forskjellige scenario, og tidsstyre dine solskjermingsprodukter.

TaHoma er en mer fleksibel variant, der du kan styre både innvendige og utvendige solskjermingsprodukter. I tillegg er det en del andre ting som kan styres med systemet.

 

Vi har også mulighet å levere 24v-løsninger for plisse, persienner og rullegardiner. Er dette et behov du har, så er det bare å ta kontakt for å ta en prat, så finner vi en løsning for deg.

 

 

Sentralbord:
48077777

Postadresse:
Oredalsåsen 26, 1613 Fredrikstad

E-post​:
post@stellarsolskjerming.no

Åpningstider
Mandag – Lørdag:
08:00-18:00

 

 

Følg oss på sosiale medier

Sentralbord:
48077777

Åpningstider
Man – Lør:
08:00-18:00

E-post​:
post@stellarsolskjerming.no

Postadresse:
Oredalsåsen 26, 1613 Fredrikstad

Følg oss på sosiale medier

Secured by Xpea Media Security